Step fitness inSPORTline Bailar 9101 (3072) (120 kg) (dupa comanda)

Cod produs 3072
3 750 lei
Adaugă în coş
la comandă
în Chișinău este
în Moldova este
Culoare

Stepper inSPORTline Bailar este un aparat de bază pentru exercițiile efectuate pentru consolidarea coapselor interioare și exterioare. Înlocuiește cu succes antrenamentele pe scări, exercițiile fiind mult mai blânde asupra articulațiilor. Tehnologia de amortizare hidraulică asigură un antrenament confortabil.

Stepper inSPORTline Bailar are 12 nivele de dificultate. Pulsul este măsurat prin senzorii din mâner, care ajută și la menținerea optimă a poziției corpului, oferind, de asemenea, aderență în timpul exercițiilor. Greutatea maximă permisă a utilizatorului este de 120 kg. Printre avantajele oferite de Stepper inSPORTline Bailar se regăsesc pedalele cu o suprafață de rulare mare, antiderapante, roțile incluse pentru transport mai ușor și suportul reglabil pentru sticla de apă. Stepper-ul se poate plia, economisind spațiu la depozitare și este compatibil cu aproape toate modelele de senzor pentru puls fără fir, de marcă.

Utilizarea unui Stepper inSPORTline Bailar va crește rezistența de fitness. Folosirea in mod regulat a aparatului favorizează pierderea în greutate și întărește inima și plămâni.


Descriere tehnică:

Amortizoare hidraulice

Executa mișcări în sus și în jos

12 nivele de dificultate

Mâner ergonomic

Senzor puls în mâner

Pedale cu suprafață de rulare mare antiderapante

Receptor pentru senzor puls wireless, compatibil cu aproape toate modelele de marcă de senzori wireless (senzorul wireless nu este inclus)

Pliabil, pentru a economisi spațiu

Roți incluse pentru transport    

Suport sticlă de apă reglabil

Funcțiile calculatorului: timp, număr de pași, puls, calorii, scanare

Înălțimea maximă: fără restricții

Greutatea maximă a utilizatorului: 120 kg

Dimensiuni aparat: L62 x l 82 x H133 cm

Greutate aparat: 23.8 kg

Material: oțel, polipropilenă, PVC, nailon, plutoniu, ABS (material rezistent la deteriorări mecanice, dur, inofensiv)