Bicicleta fitness (160 kg) 19988 AirBike Pro InSportline (3794) (dupa comanda)

Cod produs 3794
17 600 lei
Adaugă în coş
la comandă
în Chișinău gratis
în Moldova este
Culoare

Bicicleta Fitness inSPORTline Airbike Pro este un aparat cardio modern care permite utilizatorului să facă efort în ritmul propriu, adică nu trebuie să reglați singur rezistența. Nu trebuie decât să pedalezi mai tare. Cadrul robust permite o greutate de până la 160 kg, asigurându-vă că bicicleta rămâne stabilă chiar și sub sarcini mari. Deoarece brațele de exercițiu cu mânere, precum și pedalele sunt conectate la ventilator, puteți lucra brațele și picioarele simultan. Sau puteți să împingeți picioarele pe suport și să vă antrenați doar brațele. Acest sistem sofisticat vă permite să alegeți dacă doriți să lucrați întregul corp sau doar partea inferioară sau superioară.

Bicicleta Fitness inSPORTline Airbike Pro oferă o varietate de programe pentru a vă face antrenamentul mai divers. În afară de pornirea rapidă, puteți alege, de asemenea, dintre programele prestabilite de formare pe intervale și programele orientate spre obiective. Există două programe de antrenament pe intervale. Cu toate acestea, puteți configura și rula propriul program. De asemenea, vă puteți configura propria zonă țintă a ritmului cardiac. Când faceți acest lucru, bicicleta vă va spune cât de tare trebuie să pedalați pentru a o atinge. Puteți urmări toate informațiile importante pe un ecran LCD ușor de citit.


Rezistență pe Aer

Datorită unui sistem unic de frânare a aerului, nu este necesar să reglați rezistența. Ventilatorul se rotește în funcție de cât de tare pedalezi. Cu cât pedalați mai tare, cu atât rezistența este mai mare (ajustarea rezistenței este rapidă și lină).


Antrenament Intervale

Programele de intervale prestabilite, care vă permit să începeți antrenamentul cu o simplă apăsare a unui buton, sunt una dintre principalele caracteristici ale bicicletei de fitness Airbike Pro. Antrenamentul la intervale alternează perioade scurte de exerciții anaerobe intense cu perioade de recuperare mai puțin intense, ajutându-vă să ardeți grăsimea. Dacă nu sunteți mulțumit de durata programelor prestabilite, puteți configura și rula propriul program.

 

Scaun ajustabil

Postura corectă a ședinței este baza unui antrenament eficient pe biciclete. Acesta este motivul pentru care Airbike Pro are un scaun reglabil, cu o căptușeală confortabilă și ergonomică. Puteți ajusta înălțimea scaunului (11 poziții), precum și poziția sa pe orizontală (7 poziții) la nevoile dvs.

Caracteristici cheie:

 •        Bicicletă cu sistem de frânare a aerului pentru antrenament intens
 •        Ecran LCD ușor de citit
 •        Scaun reglabil confortabil
 •        Roți de transport
 •        Suport pentru sticle (cu sticlă de apă inclusă)
 •        Suport pentru telefon
 •        Sistem de reglare a podelei neuniforme
 •        Receptor de semnal pentru curea toracică (5kHz) - cureaua de piept nu este inclusă, vă recomandăm să folosiți curele de piept Polar
 •        7 programe: 2 programe de intervale prestabilite, program de intervale manuale, valoarea țintă (timp, distanță, calorii arse, frecvență cardiacă)
 •        Ecranul afișează: timp, rotații pe minut, viteză, distanță, calorii arse, watt și ritmul cardiac current

 

Specificații tehnice:

Volantă
***
Sistem rezistență
Rezistența crește odată cu intensitatea pedalării
Număr de nivele de rezistență
Nelimitat
Sistem de frânare
aer
Relanti
da
Număr de programe
7
Program HRC
nu
Program WATT
nu
Program revenire
nu
Program Grăsime Corporală
nu
Program manual
da
Monitor de ritm cardiac
nu
Suport sticlă
da
Suport telefon mobil
da
Roți de transport
da
Sistem nivelare suprafață inegală
da
Receptor pentru curea toracică
da
Curea toracică inclusă
nu
Intrare audio
nu
Pliabil
nu
Dimensiuni
124 x 69.5 x 140 cm
Dimensiuni pliată
***
Limită greutate
160 kg
Înălțime maximă utilizator
Fără restricții
Greutate produs
64 kg
Alimentare
2x AA baterii
Categorie
S (EN957)
Utilizare
Cluburi, hoteluri, casnică
Producător și model
 • Producător INSPORTLINE
Caracteristici principale
 • Tip vertical
 • Greutatea maximă a utilizatorului 160 kg