or. Chișinau, str. Pușkin, 58 (cladirea "Casa Mobilei", etajul II)
Lu-Vi: 10:00 - 19:00
Sa: 11:00 - 16:00

Bandaj fixare ortez pt genunchi cu plastina pt fixare GS1810 (3940)

Descriere
"GS-1810" este un genunchi care va servi perfect în perioada de recuperare după leziuni sau intervenții chirurgicale la genunchi. Dacă aveți dureri de genunchi sau vă recuperați de la rănirea acesteia, ar trebui să reduceți stresul asupra articulației genunchiului. Genunchiera-orteza articulatiei genunchiului deschisa cu nervuri spiralate de rigiditate "GS-1810" este ideala pentru acest scop.

Destinație

Genunchi-orteza este un bandaj special reglabil pe genunchi, care ameliorează sarcina de la articulația genunchiului și oferă un suport moderat pentru ligamente și genunchi. Scopul său principal este de a minimiza riscul de rănire dacă sportivul suferă disconfort la nivelul genunchiului și de a accelera reabilitarea dacă a avut loc încă o leziune. De asemenea, datorită efectului de compresie al genunchilor, riscul de umflare în timpul (sau după) antrenamentelor intense scade. Poate fi aplicat în diferite sporturi (în interior și în aer liber) de către sportivi cu diferite niveluri de fitness.

Trebuie avut în vedere faptul că sportivii nu sunt singurii care suferă de genunchi. Potrivit diferitelor sondaje, mai mult de 30% din populația adultă se confruntă în prezent cu probleme cu ei. Prin urmare, genunchiera poate fi utilizată și în viața de zi cu zi.

Descriere
Pentru fabricarea genunchilor se utilizează nailon de înaltă calitate și poliester, care sunt caracterizate prin rezistență la deformarea întinderii. Fixarea articulației se realizează datorită calităților lor de compresie. Suportul suplimentar al genunchiului este oferit de nervurile spiralate de rigiditate plasate în buzunare speciale, care, atunci când sunt fixate orteze, se află pe părțile laterale ale genunchiului. În același timp, aceste materiale îndepărtează bine umiditatea, lăsând pielea uscată, împiedicând astfel iritarea acesteia. Cataramele reglabile cu Velcro permit fixarea sigură a genunchierului pe picior, iar gaura de pe genunchi asigură stabilitatea acestuia și împiedică alunecarea ortezei.

Beneficii:

- Datorită dimensiunii reglabile, sportivii de diferite fizici pot fi utilizați.
- Forma anatomică corespunde curbei naturale a articulației genunchiului.
- Suficient de subțire pentru a se potrivi sub haine și, în același timp, nu interfera cu mișcarea.

Genunchiera-orteza articulației genunchiului care se deschide cu coaste spirale de rigiditate "GS-1810" vă va ajuta să evitați pauzele de antrenament forțate sau să vă recuperați rapid după rănire.


Material: neylon, poliester, plastic, metal.
Dimensiune: reglabil.
Culoare: negru, gri.
Scop: fixarea articulației genunchiului.
Pachetul inclusiv: 1 buc.

Produse similare
new
Bandaj magnetic pt incheietura 7394 (6063) inSPORTline
new
Bandaj fixare pt cot IV (29-32 cm) Medi Elbow Support (5493)
new
Bandaj pt glezna III (22-24 cm) Medi Elastic Ankle 501 сaramel (7923)
new
Bandaj fixare pt cot II (23-26 cm) Medi Elbow Support (5492)
new
Bandaj pt glezna IV (24-26 cm) Medi Ankle Support (5505)
new
Bandaj fixare pt cot III (26-29 cm) Medi Elbow 644 caramel (7925)
new
Caciula Anti-Migrena inSPORTline Vitadolor 25691 (10308)
new
Benzi elastice pt genunchi (2 buc.) inSPORTline KneeWrap 13503 (10202)
new
Centura pt incalzire si racire inSPORTline Vitaback 25698 (10316)
new
Bandaj pt glezna II (20-22 cm) Medi Ankle Support (5504)