or. Chișinau, str. Pușkin, 58 (cladirea "Casa Mobilei", etajul II)
Lu-Vi: 10:00 - 19:00
Sa: 11:00 - 16:00

Banda de alergat electrica Technogym Jog Forma (4810)

Banda de alergat electrica Technogym Jog Forma (4810)

Cod produs: 4810
Lipsește
160380 lei

în Chișinău gratis
în Moldova este

Garanție 24
Descriere

Descriere:

Jog Forma este o bandă de alergare profesională care vă permite să vă bucurați de antrenamente simple și eficiente datorită noii interfețe cu ghidarea codului QR și a noilor senzori de mână. Puntea cu durată lungă de viață, cadrul robust și motorul puternic permit performanțe superioare.


JOG FORMA


JOG FORMA - DEJ4ELQ - Business Use - en-int


Antrenamente cardio simple și eficiente

Forma Line oferă conținut nou, funcții inteligente și un design îmbunătățit atât pentru utilizatorii profesioniști, cât și pentru cei casnici.

Caracteristici

Afișaj intuitiv nou

Noul ecran mat cu cod QR vă face experiența simplă și intuitivă. Alegeți antrenamentul și utilizați tastatura numerică pentru a-l configura. Cadranul LED vă ajută să verificați progresul performanței în timpul antrenamentului.

JOG FORMA - DEJ4ELQ - Caracteristica principală 1 - en-int


Caracteristici

Afișaj intuitiv nou

Noul ecran mat cu cod QR vă face experiența simplă și intuitivă. Alegeți antrenamentul și utilizați tastatura numerică pentru a-l configura. Cadranul LED vă ajută să verificați progresul performanței în timpul antrenamentului.

JOG FORMA - DEJ4ELQ - Caracteristica principală 1 - en-int

Monitorizarea ritmului cardiac în timpul zborului

Noii senzori de mână vă citesc în mod constant ritmul cardiac, eliminând necesitatea unei curele pentru piept.

JOG FORMA - DEJ4ELQ - Caracteristica principală 2 - en-int

Urmărirea automată a datelor

Datorită Bluetooth® Forma Training Link opțional, vă puteți conecta iPad-ul personal la orice echipament Forma. Prin descărcarea aplicației Forma Training, vă puteți urmări datele de antrenament și puteți accesa conținutul preferat. Forma Training Link se vinde separat. iPad nu este inclus.

JOG FORMA - DEJ4ELQ - Caracteristica principală 3 - en-int

Vizualizare optimă

Afișajul ergonomic este ușor de văzut din toate pozițiile de antrenament. Tastatura sa numerică facilitează configurarea echipamentului rapid și simplu.

JOG FORMA - DEJ4ELQ - Caracteristica principală 4 - en-int

Confortabil, durabil și sigur

Bucurați-vă de libertatea de mișcare oferită de cea mai largă suprafață de rulare din linie și de ani de rulare fără stres datorită robusteții și durabilității punții sale de viață lungă. Sistemul de detectare Runner asigură siguranța prin oprirea automată a benzii de alergat atunci când nu este detectat niciun utilizator.

JOG FORMA - DEJ4ELQ - Caracteristica principală 5 - en-int

  • JOG FORMA - DEJ4ELQ - Caracteristica secundară 1 - en-int

    Suport pentru divertisment


    Suportul pentru divertisment vă permite să poziționați și să vă fixați iPad-ul pe consolă, asigurând o vizualizare optimă din toate pozițiile de antrenament.
  •  
  • JOG FORMA - DEJ4ELQ - Caracteristica secundară 2 - en-int

    Instruire CPR


    Sistemul Constant Pulse Rate vă urmărește ritmul cardiac, ajustând automat viteza, înclinația și rezistența echipamentului pentru a vă oferi în mod constant un antrenament sigur și eficient. Noii senzori de mână sau cureaua de piept vă urmăresc ritmul cardiac, astfel încât să vă puteți antrena în siguranță în zona țintă.
  •  
  • JOG FORMA - DEJ4ELQ - Caracteristica secundară 3 - en-int

    Biomecanică profesională


    Fiecare mașină a fost proiectată cu aceleași caracteristici ca gama cardio dezvoltată pentru sala de sport și folosită de campioni olimpici. Aceasta înseamnă mai multă siguranță, mai puțină întreținere și garanția că ați ales un produs de calitate care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele fără a vă pune inima în pericol.

Specificații

Lungime (mm | in)

2100 | 83

Lățime (mm | in)

860 | 34

Înălțime (mm | in)

1500 | 59

conectivitate platformă mywellness

DA prin cod QR

Monitorizarea ritmului cardiac

Senzori de mână, telemetrie (curea de piept cu frecvență cardiacă analogică cu transmisie de 5 kHz. Bandă și emițător nu sunt incluse)

Greutatea echipamentului

(lbs / kg) 361 | 164

Greutatea maximă a utilizatorului (kg | lbs)

180 | 396

Sistem de detectare a alergătorului

Gama de viteză

(mph - km / h) 0,25 - 11,2 | 0,4 - 18

Înclinaţie

(%) 0 - 15

Suprafata de rulare (LxW)

(în / cm) 60 x 20 | 151 x 52

Necesitate de energie

100 - 240V ± 10% 50 / 60Hz

JOG FORMA

Jog Forma este o bandă de alergare profesională, de calitate, concepută pentru sala de sport de acasă. Cadrul robust și suprafața largă de rulare fac ca alergarea pe această bandă de alergare să se simtă sigură și naturală, cu o durabilitate sporită datorită punții sale de viață lungă.

CARACTERISTICI

Jog Forma este confortabil și sigur. Datorită sistemului de detectare Runner , banda de alergare se oprește automat atunci când nu este detectat niciun utilizator.

Afișajul ergonomic poate fi văzut cu ușurință din toate pozițiile de rulare. Mai mult, afișajul cu cod QR vă ajută să oferiți o experiență intuitivă și o autentificare simplă. Jog Forma benzii de alergare a fost proiectat special pentru programe de antrenament la domiciliu . În plus, Campionii Olimpici au folosit aceeași tehnologie de ani de zile, ceea ce înseamnă: securitate , garanție și calitate .

Dacă vă întrebați ce fel de bandă de alergat este cel mai bun pentru a plasa în sala de gimnastică de acasă, care are puțin spațiu?
Technogym răspunde cu un produs potrivit pentru profesioniști, dar și pentru cei care doresc să înceapă să ruleze. Această bandă de alergare mică nu are nevoie de mai mult de doi metri pătrați și măsoară L2100mmxW860mmxH1500mm.

Banda de alergat Jog Forma poate atinge o viteză de 18 km / h și un gradient de suprafață de până la 15% pentru a vă împinge la limită! Banda de alergat permite o mare varietate de exerciții pentru diferite obiective. De exemplu, rezistența la alergare, forța piciorului sau agilitatea . O alergare confortabilă este mai ușoară datorită suprafeței mai largi de rulare.

TEHNOLOGIE CARE TE PUNE ÎN CONTROL

Simțiți-vă controlul și antrenați-vă în siguranță în zona țintă a ritmului cardiac folosind sistemul Constant Pulse Rate , care urmărește progresul ritmului cardiac și apoi reglează viteza , înclinația și rezistența pentru a vă oferi un antrenament sigur și eficient. Senzorii de mână sau cureaua pentru piept vă pot urmări ritmul cardiac în timp real pentru a vă monitoriza antrenamentul la domiciliu.

Jog Forma este o bandă de alergat interactivă. Achiziționat cu Forma Training Link, veți putea să vă conectați iPad-ul la banda de alergare. De asemenea, veți putea viziona filme și asculta muzică pentru a vă distra. Toate datele dvs. de antrenament sunt urmărite și pot fi descărcate în aplicația dedicată de formare: Forma Training App .

Caracteristici
Producător și model
Producător
Technogym
Produse similare
Banda de alergat Gardian 13971 (6175) inSPORTline
new
Banda de alergat electrica Technogym Run Personal (5052)
new
Silicone oil (spray) 300 ml VP-7280 HTA (3068)
new
-13%
Banda de alergare inSPORTline inCondi T420i 21321 (5643)
Banda de alergare inSPORTline Neblin 13080 (2875)
Banda de alergat Hill Pro 19891 (2748) inSPORTline
Banda de alergat inSPORTline Lavister 13150 (693)
Banda de alergare inSPORTline Gardian G6 16086 (2173)
Banda de alergare + Power Tower 19985 (3872) inSPORTline
new
Banda de alergat electr. (max. 100 kg) inSPORTline Tyrion 22977 (6559)