г. Кишинёв, ул. Пушкина, 58 (в здании "Casa Mobilei")
Пн-Пт: 10:00 - 19:00
Сб: 11:00 - 16:00
Все категории

Велотренажер inSPORTline AirBeast 18714

Велотренажер inSPORTline AirBeast 18714

Код товара: IN18714
Под заказ
36900 леев
Количество

по Кишиневу есть
по Молдове есть

Описание

Bicicleta Fitness inSPORTline AirBeast oferă un sistem inedit de rezistență pentru un antrenament intens de fitness. În locul utilizării unei volante clasice, această bicicletă profesională folosește un ventilator din oțel ce ajustează rezistența în funcție de viteza cu care pedalați. Datorită acestui lucru nu va mai trebui să setați rezistența manual. Tot ce trebuie să faceți pentru un antrenament mai intens este să pedalați mai tare. 

Acest model de asemenea vă permite să vă exersați nu doar picioarele ci și brațele!

Deoarece brațele sunt de asemenea conectate la ventilator, puteți să le eliberati și să vă antrenați simultan atât picioarele cât și brațele. Sistemul sofisticat vă permite să alegeți dacă doriți antrenarea întregului corp sau izolat, partea inferioară sau superioară.

Bicicleta este prevazută cu suporturi în partea inferioară pentru sprijinirea picioarelor în timpul antrenamentului brațelor.

Curelușele pedalelor fixează piciorul bine în timpul antrenamentului. Datorită multiplelor posibilități de ajustare a scaunului pe orizontală și verticală, Bicicleta Fitness inSPORTline AirBeast este potrivită pentru toate tipurile de utilizatori, indiferent de înălțime.

Antrenamentul puteți să-l începeți imediat prin panoul extra intuitiv. Pe lângă opțiunea Quick Start, puteți alege din mai multe antrenamente presetate tip interval sau antrenamente orientate pe țintă. Sunt două tipuri principale de antrenamente dar calculatorul vă permite și rularea programului personalizat de dvs. În cadrul opțiunilor de personalizare, puteți de asemenea seta propriul ritm cardiac țintă. Atunci când faceți asta, bicicleta vă va spune cât de intens trebuie să pedalați pentru a obține ritmul cardiac țintă.

Dacă nu sunteți sigur ce ritm cardiac țintă ar trebui să setați, bicicleta va folosi vârsta dvs. pentru a calcula ritmul cardiac maxim iar apoi va afișa ritmul cardiac țintă pentru a face antrenamentul cât mai eficient cu putință.

Pe afișajul LCD puteți urmări toate informațiile importante, incluzând numărul de rotații pe minut și puterea (watt).


Rezistență Aer

Mulțumită sistemului de frânare pe aer, nu va trebui să ajustați rezistența. Ventilatorul din oțel solid
de 4.8 kg se rotește în funcție de viteza cu care pedalați. Cu cât viteza de pedalare este mai mare, cu atât rezistența va crește (astfel având o ajustare rapidă și o trecere lină)

Această tehnologie vă permite să pedalați la rezistențe cuprinse intre 3 - 1,260W.


Brațe Mobile

Nu doar că bicicleta are mai multe mânere de prindere, dar brațele pot fi de asemenea eliberate oferind posibilitatea antrenării părții superioare a corpului, beneficiind astfel de un antrenament corporal complet. Puteți de asemenea să vă sprijiniți picioarele pe suporturile inferioare și să vă antrenați doar partea superioară a corpului. Mânerele sunt acoperite cu spumă moale pentru un confort sporit pe toată durata antrenamentului.

 

Antrenament Interval

Programele presetate de interval permit să începeți antrenamentul cu o simplă apăsare de buton. Aceste programe țintesc antrenamente de intensitate ridicată (H.I.I.T.) care ajută la pierderea în greutate și îmbunătățește funcția cardiacă.

Antrenamentele de tip interval alternează perioadele scurte de antrenament anaerobic cu perioade mai puțin intense pentru recuperare, ajutând la arderea grăsimilor. Dacă nu sunteți mulțumit cu durata exercițiilor presetate, puteți să vă creați dvs. propriul antrenament.

 

Scaun Ajustabil

Postura corectă este un criteriu de bază în orice antrenament fitness pe bicicletă. De aceea bicicleta AirBeast este construită cu un scaun confortabil, ergonomic cu posibilitați multiple de ajustare. Folosind doar mânerele ușor accesibile, puteți ajusta înălțimea scaunului precum și poziția orizontală. Astfel bicicleta este potrivită tuturor utilizatorilor indiferent de statură. 

 

Caracteristici:

  • Bicicletă profesională cu sistem de frânare pe aer
  • Mânere mobile ce pot fi ajustate în poziție fixă
  • Afișaj LCD ușor de citit
  • Scaun ergonomic
  • Role transport
  • Suport bidon apă
  • Sistem de ajustare suprafețe denivelate
  • Receptor centura piept (5kHz) – centura piept nu este inclusă, vă recomandăm utilizarea centurilor de piept Polar
  • 7 programe: 2 programe presetate interval, program manual interval, valoare țintă (timp, distanță, calorii arse, ritm cardiac)
  • Display-ul afișează: timp, rotații pe minut, viteză, distanță, calorii arse, watt și ritm cardiac

Descriere Tehnică:

Greutate volantă
4.8kg
Operare rezistență
Rezistența crește cu mărirea intensității pedalării
Număr moduri rezistență
Fără limită
Sistem frânare
Aer
Sistem freewheel
Da
Număr moduri
7
Program HRC
Nu
Program WATT
Nu
Program recuperare
Nu
Program grăsime corporală
Nu
Program manual
Da
Monitor ritm cardiac
Nu
Suport sticlă
Da
Suport tabletă
Da
Role transport
Da
Ajustare suprafață denivelată
Da
Receptor centură ritm cardiac
Da
Centură ritm cardiac inclusă
Nu
Dimensiuni
123 x 67.5 x 142cm
Dimensiuni pliată
X
Limită de greutate
150kg
Înălțime maximă utilizator
Fără limită
Greutate
72 kg
Sursă alimentare
4 baterii AA
Categorie
SC (EN957)
Utilizare
comercial
Характеристики
Производитель и модель
Производитель
inSPORTline
Похожие товары
Велотренажер inSPORTline inCondi R60i 8721
new
Велотренажер (макс. 150 кг) inSPORTline InCondi S1000i 20069
new
Велотренажер (макс. 150 кг) inSPORTline inCondi S800i 20068
Велотренажер inSPORTline AirBike Pro 19988 (3794)
Велотренажер inSPORTline Halimed 20144