or. Chișinau, str. Pușkin, 58 (cladirea "Casa Mobilei", etajul II)
Lu-Vi: 10:00 - 19:00
Sa: 11:00 - 16:00

Bicicleta fitness Technogym Recline Forma (4786)

Descriere

Descriere:

Cu scaunul său larg și confortabil, Recline Forma este soluția perfectă pentru adulții activi care suferă de dureri de spate sau mobilitate limitată, care caută o activitate cardio moderată.

Antrenamente cardio simple și eficiente

Forma Line oferă conținut nou, funcții inteligente și un design îmbunătățit atât pentru utilizatorii profesioniști, cât și pentru cei casnici.

Caracteristici

Afișaj intuitiv nou

Noul ecran mat cu cod QR vă face experiența simplă și intuitivă. Alegeți antrenamentul și utilizați tastatura numerică pentru a-l configura. Cadranul LED vă ajută să verificați progresul performanței în timpul antrenamentului.

RECLINE FORMA - DED43LQ - Caracteristica principală 1 - en-int

Monitorizarea ritmului cardiac în timpul zborului

Funcția interactivă a ritmului cardiac poate fi activată prin simpla plasare a palmelor pe senzorii de mână situați de fiecare parte a scaunului.

RECLINE FORMA - DED43LQ - Caracteristica principală 2 - en-int

Urmărirea automată a datelor

Datorită Bluetooth® Forma Training Link opțional, vă puteți conecta iPad-ul personal la orice echipament Forma. Prin descărcarea aplicației Forma Training, vă puteți urmări datele de antrenament și puteți accesa conținutul preferat. Forma Training Link se vinde separat. iPad nu este inclus.

RECLINE FORMA - DED43LQ - Caracteristica principală 3 - en-int

Acces usor

Intrați și ieșiți ușor datorită înălțimii reduse a pasului și a trecerii largi între scaun și pedale.

RECLINE FORMA - DED43LQ - Caracteristica principală 4 - en-int

Spătar ergonomic

Cu înclinația de 110 grade, scaunul ergonomic asigură poziționarea corectă pe echipament, eliminând necesitatea ajustărilor.

RECLINE FORMA - DED43LQ - Caracteristica principală 5 - en-int

  • RECLINE FORMA - DED43LQ - Caracteristica secundară 1 - en-int

    Suport pentru divertisment


    Suportul pentru divertisment vă permite să poziționați și să vă fixați iPad-ul pe consolă, asigurând o vizualizare optimă din toate pozițiile de antrenament.
  •  
  • RECLINE FORMA - DED43LQ - Caracteristica secundară 2 - en-int

    Instruire CPR


    Sistemul Constant Pulse Rate vă urmărește ritmul cardiac, ajustând automat viteza, înclinația și rezistența echipamentului pentru a vă oferi în mod constant un antrenament sigur și eficient. Noii senzori de mână sau curea pentru piept vă urmăresc ritmul cardiac, astfel încât să vă puteți antrena în siguranță în zona țintă.
  •  
  • RECLINE FORMA - DED43LQ - Caracteristica secundară 3 - en-int

    Biomecanică profesională


    Fiecare mașină a fost proiectată cu aceleași caracteristici ca gama cardio dezvoltată pentru sala de sport și utilizată de campioni olimpici. Aceasta înseamnă mai multă siguranță, mai puțină întreținere și garanția că ați ales un produs de calitate care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele fără a vă pune inima în pericol.

Specificații

Lungime (mm | in)

1600 | 63

Lățime (mm | in)

600 | 24

Înălțime (mm | in)

1290 | 51

Monitorizarea ritmului cardiac

Senzori de mână, telemetrie (curea de piept cu frecvență cardiacă analogică cu transmisie de 5 kHz. Bandă și emițător nu sunt incluse.)

Max. consumul de energie

(VA) 50

Rezistență la 70 SPM (wați)

30 - 350

conectivitate platformă mywellness®

DA prin cod QR

Greutatea echipamentului

(lbs / kg) 178 | 81

Alimentare electrică

90 - 264

Greutatea maximă a utilizatorului (kg | lbs)

160 | 352

Nivele de dificultate

1 - 12

Necesitate de energie

100 - 240V ± 10% 50 / 60Hz

Recline Forma

Recline Forma este bicicleta culcată inovatoare și funcțională a Technogym . Bicicletele culcate sunt utile celor care suferă de dureri de spate . De fapt, principalul beneficiu al acestui tip de echipament pentru gimnastică la domiciliu este păstrarea posturii corecte în timpul exercițiului.

DECLINAȚI FORMA DE PROIECTARE

Traseul larg oferit de Recline Forma facilitează o tranziție ușoară pe bicicletă. Mai ales pentru cei care au restricții de mobilitate și care doresc în continuare să practice o activitate cardiovasculară moderată .

Recline Forma permite o încălzire sigură pentru o mai mare protecție a spatelui și a circulației sângelui . În mușchii abdominali sunt stimulați în această poziție ajutat de scaunul cu spătar ergonomic . Spătarul are o pantă de 110 °, permițându-i să mențină o postură corectă, fără ajustare. Pe de altă parte, scaunul este confortabil și reglabil în funcție de lungimea picioarelor.

RECLINAȚI CARACTERISTICILE FORMEI

Măsurând L1600mmxW600mmxH1290mm, această bicicletă de exerciții are un design compact care utilizează tehnologie avansată pentru so face potrivită pentru uz casnic și profesional.

Atunci când este utilizat cu Bluetooth Forma Training Link și cu aplicația Forma pentru formare, puteți urmări și stoca toate datele de antrenament. De asemenea, vă puteți conecta iPad-ul la echipament pentru a avea acces la tot conținutul preferat pentru a vă menține motivat în timpul exercițiului.

Bicicleta are un suport dedicat pentru fixarea iPad-ului pe consolă, care ajută la asigurarea unei imagini optime din toate pozițiile de antrenament. Folosind smartphone-ul sau tableta, puteți scana și codul QR de pe orice echipament de la Forma Line . Biblioteca largă de exerciții vă va permite să efectuați un nou antrenament în fiecare zi.

PROIECTARE ȘI SIGURANȚĂ

Principalele avantaje ale bicicletei includ: siguranță , întreținere ușoară și calitate ridicată . Proiectat cu aceeași grijă și precizie ca și echipamentele profesionale .

OBIECTIVE DE SĂNĂTATE ȘI FITNITATE

Senzorul de mână Tehnologia poziționat pe ghidon permite să detecteze progresul ritmul cardiac în timpul exercițiu în timp real. Tehnologia Constant Pulse Rate va schimba automat viteza și puterea în funcție de zona țintă a ritmului cardiac. Acest lucru face antrenamentul mai sigur și mai eficient atunci când vă antrenați pentru un anumit obiectiv de fitness .

Caracteristici
Producător și model
Producător
Technogym
Produse similare
Bicicleta fitness Spartan Dual Bike Arm&Leg Trainer 1333 (3509)
new
Bicicleta orizon. (max. 150 kg) inSPORTline Omahan RMB 20214 (7639)
new
Bicicleta magnetica (max. 150 kg) inSPORTline Sportop U80 26512 (10992)
new
Bicicleta indoor (max. 150 kg) inSPORTline Airin 9360 (7978)
Bicicleta origontala Halimed 20144 inSPORTline
Bicicleta fitness (max. 150 kg) inSPORTline Omahan 20217 (3437)
new
Bicicleta (max. 100 kg) inSPORTline Alfan 19886 (5211)
new
Bicicleta magnetica (max. 110 kg) inSPORTline Animaran 26079 (10986)
new
Bicicleta magnetica (max. 120 kg) inSPORTline 20070 (5952)
new
Bicicleta fitness (max. 180 kg) Technogym Bike Cycle (4785)